Pugilistele de la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean au cucerit nouă medalii la „Naţionale”

Localitatea Năvodari a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box, la feminin, Clubul Sportiv Municipal Zalău participând cu şapte sportive la competiţia de pe malul mării. Alte trei sportive au reprezentat clubul ACS Ringul Sălăjean, club condus tot de Adrian Popuţea, antrenorul de la CSM Zalău.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute la tineret, Diana Tănăsescu (cat. 76 kg), Maria Szatmari (cat. 63 kg) şi Margareta Hidigan (cat. 57 kg) devenind campioane naţionale. Tot la tineret, Andreea Ardelean a cucerit medalia de bronz la categoria +81 kilograme. Andreea Varga a urcat şi ea pe podium la senioare, devenind vicecampioană naţională la categoria 52 kilograme. La cadete, Alexandra Kallos a cucerit medalia de bronz la categoria 54 kilograme, în timp ce Tonia Opriş s-a clasat pe locul 5 la aceeaşi categorie.

De la ACS Ringul Sălăjean, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Diana Lăpuş (cat. 44 kg cadete) şi Andreea Inceu (cat. 63 kg senioare), ambele devenind vicecampioane naţionale. La senioare a participat şi Roxana Alexoaiei, care a cucerit medalia de bronz la categoria 52 kilograme.

Peste 300 de pugiliste de la 50 de cluburi din ţară au fost prezente la Campionatul Naţional de la Năvodari, eveniment organizat de Primăria Năvodari şi Clubul Sportiv Năvodari.

La finele săptămânii trecute a avut loc şi la Dej o gală de box, Supreme Night Fight, eveniment la care au fost prezenţi şi patru pugilişti de la CSM Zalău: Alex Puie (copii – cat. 44 kg), Rareş Gramă (juniori – cat. 66 kg), Daniel Tănăsescu (juniori – cat. 80 kg) şi Radu Puie (tineret – cat. 71 kg). Toţi patru s-au impus în meciurile pe care le-au susţinut la evenimentul de la Dej. Din delegaţia de arbitri au făcut parte şi zălăuanii Laurenţiu Lăpuşte, Pusok Levente şi Dan Sabău.

2 Thoughts to “Pugilistele de la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean au cucerit nouă medalii la „Naţionale””

  1. […] Localitatea Năvodari a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box, la feminin, Clubul Sportiv Municipal Zalău participând cu şapte sportive la competiţia de pe malul mării. Alte trei sportive au reprezentat clubul ACS Ringul Sălăjean, club condus tot de Adrian Popuţea, antrenorul de la CSM Zalău. Cele mai bune rezultate au fost obţinute la tineret, Diana Tănăsescu (cat. 76 kg), Maria Szatmari (cat. 63 kg) şi Margareta Hidigan (cat. 57 kg) devenind campioane naţionale. Tot la tineret, Andreea Ardelean a cucerit medalia de bronz la categoria… Citeste mai mult […]

  2. popescu

    Buna Ziua. Continui sa spun, si o voi spune ori de cite ori voi avea ocazia: box-ul are consecinte grave asupra sanatatii femeilor. Si asupra barbatilor are, dar asupra femeilor si mai grave decit la barbati.

Leave a Comment